Заголовок петиції

Не якісне дорожнє покриття

Шановні! Давайте зберемо як можна більше підписів, для покращення нашого пересування по місту. Наприклад щоб переїхати з однієї сторони міста на іншу, в нас два шляхи, але один з них жахливий. Я кажу про дорогу яка йде з південної частини міста через молодий ліс і стикається з вже відремонтованою дорогою яка веде на наші улюблені "голубі озера" та зелений клин. Я не кажу що в місті нема більше жахливих доріг, але це одне з двох заїздів на південну сторону міста. Дуже не зручно об'їзджати велике к

Створити умови для безпечного руху по вулиці Незалежності у темний час доби.

В місті по вулиці Незалежності на ділянці між торгівельним комплексом "Гулівєр" та поворотом на селище Зарічне останнім часом збільшилися випадки ДТП. Це пов'язане з тим, що на тому участку дорожнього полотна жвавий рух велосипедистів та пішоходів, активний трафік транзитних вантажівок відбувається за недостатнього рівня освітлення. Ми пропонуємо таке рішення: встановити мережу світлових приборів за стандартами освітлення дорожного полотна.