Заголовок петиції

Встановлення контейнерів для енергозберігаючих ламп та градусників. (ТЕСТ)

В нашому місті немає місця, куди можна віднести відпрацьовані ртутні та енергозберігаюча лампи, а також неробочі градусники. У результаті - всі ці вкрай небезпечні речі потрапляють на сміттєзвалище і отруюють навколишнє середовище (землю, ґрунтові води, повітря) та вбивають тварин. Якщо не вжити заходів, ми може стикнутися з дуже великою екологічною проблемою, яка через декілька років буде загрозою не лише для флори та фауни, а й для нас и наших дітей.

Вирішити проблему з неякісним постачанням гарячої води (ТЕСТ)

Вже не перший рік ми стикаємося з проблемою неякісного постачання гарячої води, а саме - замість неї у крані тече вода з температурою десь 25 градусів. Доводиться зливати холодну воду, а разом з цим і платити за лічильниками за тарифами гарячої. При цьому тарифи ростуть, а якість знижується! Згідно з правилами надання комунальних послуг, температурний режим гарячої води в системах централізованого теплопостачання повинен знаходитися в межах 60-75 градусів за Цельсієм (не більше, не менше) з допус