Звернення міського голови

Шановні мешканці Лиманщини!
Вітаю Вас на сторінці електронних петицій, де кожен член громади може ініціювати розгляд питання, звернути увагу суспільства в цілому та влади на наявну проблему в будь-якій сфері політики, економіки, громадянського життя!
Впровадження інструменту петицій, зокрема, сприяє налагодженню діалогу “суспільство-влада” та свідчить про намагання влади розв’язувати гості проблеми Лиманщини та громадянського суспільства.
Створюючи електронну петицію, Ви розраховуєте на комунікацію з керівництвом громади виключно правовим шляхом. Демократії, як і будь-чому, потрібно вчитися — старанно та наполегливо. Отже, лише об’єднавши наші зусилля, громадян і влади, та розумно користуватись запропонованою системою електронних петицій, як інструментом прямої демократії — ми зробимо Лиманщину успішною, чарівною та квітучою!

Петиції які знаходяться на розгляді

Ac4afbc8a8b3858e8d2c54a2641558d8
Зібрано голосів
Залишилось днів

Встановлення контейнерів для енергозберігаючих ламп та градусників. (ТЕСТ)

В нашому місті немає місця, куди можна віднести відпрацьовані ртутні та енергозберігаюча лампи, а також неробочі градусники. У результаті - всі ці вкрай небезпечні речі потрапляють на сміттєзвалище і отруюють навколишнє середовище (землю, ґрунтові води, повітря) та вбивають тварин. Якщо не вжити заходів, ми може стикнутися з дуже великою екологічною проблемою, яка через декілька років буде загрозою не лише для флори та фауни, а й для нас и наших дітей.

063c0abdda3889ea002447d920f9d7b1
Зібрано голосів
Залишилось днів

Вирішити проблему з неякісним постачанням гарячої води (ТЕСТ)